Bedrijven

Workshop, trainingen, presentaties en/of lezingen op maat voor bedrijven en instellingen

Voor bedrijven of instellingen geef ik trainingen, presentaties en lezingen op maat. “Workshops en meer”, noem ik dat. De rode draad is uiteraard altijd het organiseren van je werkplek, administratie, agenda etc. In overleg bepalen we samen de duur en de vorm van "Workshops en meer". Wil je hierover meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Neem contact op


Particulieren

Op dinsdag 17 november 2020 geef ik de workshop “Opgeruimd staat netjes”

Sta je voor een grote of kleine verandering in je leven? Heb je jouw huishouden (door omstandigheden) even niet meer op orde? Heb je behoefte aan meer rust in huis of in je hoofd? Vind je het lastig prioriteiten te stellen? Of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de oplossing voor jou!

Schrijf je in!

Op dinsdag 1 december 2020 geef ik de Workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde”

Ligt jouw bureau ook helemaal vol met papieren? Regel jij je administratie tijdens het Netflixen? Lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos? Dan is de workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde” perfect voor jou!

Tijdens deze workshop leer je welke stappen jij moet zetten om overzicht te krijgen in jouw administratie. Je krijgt een andere kijk op je papieren rompslomp, want hoe sorteer jij je documenten nu eigenlijk? Welke papieren bewaar je wel en welke niet en is dat een goede keuze? Ik geef je ook praktische tips om van papier naar digitaal te gaan.

Schrijf je in!

Op donderdag 5 november 2020 geef ik de Workshop "Eindelijk mijn fotoarchief op orde"

Herken je dit?  Een schoenendoos vol losse foto's, oude albums waar vergeelde foto's uit vallen. En dan die eindeloze foto's op je telefoon of tablet. Wil je graag een album maken maar begin je er niet aan omdat je niet weet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop. "Eindelijk mijn foto archief op orde".

We bespreken de stappen in het ordeningsproces. Welke foto's bewaar je en welke niet. Hoe kun je je nieuwe foto's direct goed opbergen. Natuurlijk krijg je een dosis aan inspirerende tips en advies die je direct kunt toepassen. Ik help je met het ordenen van zowel je digitale als papieren foto's. En na deze workshop kun jij direct een prachtig foto album maken.

Schrijf je in!

Komt bovengenoemde datum jou niet uit?

Wil je graag een van deze workshops volgen maar heb je die dag nou net andere verplichtingen? Klik dan op onderstaande button. Vermeld je naam en die van de workshop(s) die je wilt volgen. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je een bericht met een nieuwe datum.  Houd ook de agenda (Waar is Chloé) in de gaten. Daarop staan alle data van de workshops vermeld. Je kunt je daar ook direct aanmelden.

   Neem contact op