Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het opruimen of structureren van je huis of werk(plek) maar is persoonlijke begeleiding (nog) niet nodig?
Hieronder bied ik jou een aantal online cursussen aan waarbij:

  • Je zelf bepaalt wanneer je begint
  • Je in je eigen tempo aan de slag gaat
  • Je handige schema’s, overzichten en veel tips ontvangt

"Opgeruimd staat netjes"

Verlang jij ook naar een opgeruimd en schoon huis. Ben je steeds van alles kwijt? En loop je continu achter de feiten aan?
Geniet jij ook zo van je huis na het opruimen maar vindt je het lastig om het vervolgens bij te houden? Dan heb ik iets voor jou waar jij blij van wordt: de cursus ‘Opgeruimd staat netjes’.

In deze cursus neem ik je mee naar de basis: 5 stappen waarin je leert structuur aan te brengen, hoe je je huis opruimt maar ook hoe je het opgeruimd en schoon houdt. Met de vele handige tips kost jouw huishouden je straks veel minder energie en houdt je tijd over voor andere dingen. En wie wil dat nou niet?

Dit is jouw kans. Mail mij: chloe@happyinorganising.nl

Het resultaat mag er zijn!
Weggooien is nooit zo prettig geweest!
Een heerlijk gevoel!

"Administratie op orde"

Doe jij je administratie tijdens het Netflixen? Ligt jouw bureau vol met papieren? En lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos? Dan is mijn cursus ‘Administratie op orde’ echt iets voor jou.

In deze cursus leer je welke stappen je moet zetten om overzicht te krijgen in jouw administratie. Welke papieren moet je bewaren en wat kan weg. Met praktische tips krijg je weer grip op de papieren rompslomp, onder andere door een handig sorteersysteem. Ook laat ik je zien hoe je van een papieren administratie naar een digitale gaat.

Ook nooit meer chaos? Mail mij: chloe@happyinorganising.nl

Overzicht en structuur creëren

"Werkplek op orde"

Op een opgeruimde werkplek voel je je prettiger en is je werk sneller af. Weet jij alles te vinden op je bureau, computer of kantoorruimte? Of ben jij steeds op zoek naar een pen of die ene aantekening?

In deze cursus neem ik je mee naar de basis indeling van jouw ideale persoonlijke werkplek. In 5 overzichtelijke stappen leer ik jou hoe je structuur aanbrengt en ervaar je al snel hoeveel voordeel dat oplevert. Overzicht geeft energie en ruimte waardoor je meer resultaat bereikt in minder tijd.

Meteen aan de slag? Mail mij chloe@happyinorganising.nl

Weg met de chaos. Het resultaat mag er zijn!

"De overzichtelijke mailbox"

Ken je de gedachte ‘Ik weet zeker dat ik daar een mail over heb gehad’ om er vervolgens eindeloos naar te zoeken? Zou jij ook graag een goed werkend systeem voor jouw mailbox willen hebben? Ik help je erbij met mijn cursus ‘De overzichtelijke mailbox’.

In deze cursus help ik je jouw mailbox overzichtelijk in te richten. In 5 stappen leer je hoe je structuur aanbrengt en je mails snel vindt. Na deze cursus weet jij feilloos elk mailtje te vinden!

Mail mij: chloe@happyinorganising.nl

Opruimen is een psychologisch proces.