Heb jij ook behoefte aan een steuntje in de rug maar ben je (nog) niet toe aan een Professional Organiser in je huis? Volg dan deze online cursussen.

  • Jij bepaalt zelf wanneer je begint
  • In je eigen tempo.
  • Handige schema’s en overzichten
  • Onbeperkt e-mail contact
  • 2 x een ½ uur online, persoonlijk advies via ZOOM

Opgeruimd staat netjes

Je huishoudmanagement weer onder controle

Loop jij ook continue achter de feiten aan? Wil je ook zo graag dat het net even wat schoner is bij je thuis
Je voelt je zo fijn na het poetsen.
Beloon je na een klus met iets waar jij blij van wordt.

In deze online cursus neem ik je mee terug naar de ba- sis. In 5 stappen leer je hoe je weer je huis weer schoon krijgt en vooral hoe je het schoonhoud door structuur aan te brengen in je leven. Als je elke keer wat doet houd je het beter bij en kost het niet zoveel energie.

Start januari 2021

Pak Kortingscode

Het resultaat mag er zijn!
Weggooien is nooit zo prettig geweest!
Een heerlijk gevoel!

Digitale administratie op orde

Thuis en op je werkplek

Ligt jouw bureau ook helemaal vol met papieren? Regel jij je administratie tijdens het Netflixen? Lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos?

Tijdens deze online cursus leer je welke stappen jij moet zetten om overzicht te krijgen in jouw administratie. Je krijgt een andere kijk op je papieren rompslomp, want hoe sorteer jij je documenten nu eigenlijk? Welke pa- pieren bewaar je wel en welke niet en is dat een goede keuze? Ik geef je ook praktische tips om van papier naar digitaal te gaan.

Start januari 2021

Pak Kortingscode

Overzicht en structuur creëren

Organiseer je werkplek thuis of op je werk

Je werkplek op orde

Kan jij alles meteen vindenop je werkplek? Of ben jij steeds opzoek naar die aantekening of gewoon je pen? Weet je dat als je werkplek overzichtelijk is je prettiger in je vel zit en je werk sneller af is.

In deze online cursus neem ik je mee naar de basis inde- ling van jouw ideale persoonlijke werkplek. In 3 stappen leer je hoe je structuur aan brengt en hoeveel voordeel dat oplevert. Als plek overzichtelijk is houd je energie over voor datgene wat echt leuk is.

Start medio 2021

Weg met de chaos. Het resultaat mag er zijn!

E-mail up-to-date

Nooit meer mail kwijt of onvindbaar

Zoek jij ook constant naar mailtjes in je inbox? Wil je ook zo graag dat je mail snel kan vinden?

In deze online cursus neem ik je mee hoe jij mailbox overzichtelijk kan inrichten. In 5 stappen leer je hoe je structuur aan kunt brengt. Mails eenvoudig kan terug- vinden. Na deze cursus heb je nooit meer stress en alles altijd onder controle.

Start medio 2021

Opruimen is een psychologisch proces.