Bedrijven

Workshop, trainingen, presentaties en/of lezingen op maat voor bedrijven en instellingen

Voor bedrijven of instellingen geef ik trainingen, presentaties en lezingen op maat. “Workshops en meer”, noem ik dat. De rode draad is uiteraard altijd het organiseren van je werkplek, administratie, agenda etc. In overleg bepalen samen we de duur en de vorm van “Workshops en meer”. Wil je hierover meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Neem contact op

 


Particulieren

Meld je aan voor de workshop “Opgeruimd staat netjes”

Sta je voor een grote of kleine verandering in je leven? Heb je jouw huishouden (door omstandigheden) even niet meer op orde? Heb je behoefte aan meer rust in huis of in je hoofd? Vind je het lastig prioriteiten te stellen? Of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de oplossing voor jou!

In de workshop “Opgeruimd staat netjes” krijg je inzicht in jouw opruimgewoontes. Ook leer ik jou om beter met je tijd om te gaan, zodat je aan het eind van de rit meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Natuurlijk geef ik je meer dan voldoende handige tips & tricks die je na de workshop direct kunt toepassen. Opgeruimd staat netjes…….. Maar geeft vooral ruimte in je hoofd.

 

Workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde”

Ligt jouw bureau ook helemaal vol met papieren? Regel jij je administratie tijdens het Netflixen? Lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos? Dan is de workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde” perfect voor jou!

Tijdens deze workshop leer je welke stappen jij moet zetten om overzicht te krijgen in jouw administratie. Je krijgt een andere kijk op je papieren rompslomp, want hoe sorteer jij je documenten nu eigenlijk? Welke papieren bewaar je wel en welke niet en is dat een goede keuze? Ik geef je ook praktische tips om van papier naar digitaal te gaan. En als kers op de taart maken we een klein uitstapje naar je digitale fotoarchief.

 

Wanneer vinden de workshops plaats?
Wil je een van deze workshops volgen? Neem dan contact met me op. Vermeld je naam en welke workshop je wilt volgen. Ik noteer je gegevens. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, prikken we een datum.

Neem contact op