Geen geboren en getogen, maar wel een trotse Twentenaar. Een dierenliefhebber en een gezelligheidsdier. En, zoals ik het zelf altijd zeg, een opruimerig type. Dat ben ik, Chloé.
Waar de één aan motoren sleutelt en de ander poppen verzamelt is mijn passie opruimen. Ik heb het nodig om in mijn drukke leven de rust te bewaren, om de balans te houden en om goed te functioneren. Vroeger noemde ik het om die redenen een obsessie, maar ik heb van de obsessie mijn passie gemaakt. Ik heb het om weten te buigen naar iets positiefs. Naar iets waar ik zó gelukkig van word, dat ik er mijn werk van heb gemaakt: Chloé Happy in Organising. ik geniet er elke dag van.

Ik heb jaren gewerkt in woningbouw. Sloop, groot onderhoud- en renovatieprojecten. En de laatste jaren in de bouw als woonconsulent. Dat was erg interessant en leuk. Maar wat ik nu doe is nóg leuker: jou helpen en begeleiden naar het moment waarop jij zelf de structuur kunt bewaren. In huis, in je administratie, voor een verhuizing of in je hele leven. Dat doe ik door de handen uit de mouwen te steken. Door samen keuzes te maken, documenten (digitaal of fysiek) te ordenen en herinneringen een plek te geven. Hierdoor ontstaat letterlijk en figuurlijk ruimte, overzicht, duidelijkheid en vooral: rust.

Sinds juni 2016 help ik als zelfstandig ondernemer klanten op geheel eigen wijze, tijdelijk of structureel, de regie terug te krijgen. Of dit nu is bij het opruimen van het huis of bij het ordenen van de administratie. Of het nu gaat om verzamelaars, mensen met een burn-out, kwetsbare ouderen, mensen die gaan verhuizen of mensen met een onzichtbare ziekte – waar ik dankzij mijn moeder ervaringsdeskundige in ben. Ook jou leer ik graag om anders naar je leven te kijken en anders over opruimen na te denken.

Ik geloof daarbij niet in afhankelijkheid, maar in eigen kracht. Dus waar dat mogelijk is leer ik je alles wat ik weet zodat je mij niet langer nodig hebt. Dat kan met grote stappen maar ook met kleine. Heb je structureel hulp nodig dan sta ik natuurlijk ook voor je klaar. Want wie ben ik om te zeggen dat het nú meteen anders moet? Jij bepaalt het tempo. Ik oordeel nooit over de spullen in jouw huis. En ik oordeel niet over jou. Liever laat ik jou je verhaal vertellen. Ik ben er namelijk niet alleen om samen met jou op te ruimen. Ik ben er voor jou.

Tenslotte
Sinds december 2018 ben ik aangesloten bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Ik vind het belangrijk om vak inhoudelijk op de hoogte te blijven en kennis en informatie te delen. Door deel te nemen aan intervisiegroepen, opleidingen en trainingen, die goedgekeurd zijn door de NBPO, is mijn volgende stap Register Professional Organiser worden.