Wie ben ik

Samen opruimen is leuker

Een opruimerig type èn een opgeruimd type: dat ben ik, Chloé. Opruimen en ordenen vind ik heerlijk, het geeft overzicht en balans in mijn leven en in mijn hoofd. Ik word er happy van. En van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt: Chloé Happy in Organising. Mijn roots als organiser en projectondersteuner in de woningbouw bij sloop, grootonderhoud- en renovatieprojecten en in de woonconsultancy versterken het alleen maar.

Ik help je graag naar een nieuwe structuur in je huis, administratie of verhuizing. Je hoeft niet alles te kunnen. We kijken naar wat wel lukt en ik geef je inzicht in hoe het anders kan. Samen opruimen is toch veel leuker? Samen de handen uit de mouwen steken, samen keuzes maken: wat wil je bewaren en wat kan weg, welke documenten (digitaal of fysiek) horen waar en welke plek geef je je herinneringen? Hierdoor ontstaat letterlijk en figuurlijk ruimte, overzicht, duidelijkheid en vooral: rust. Ik leer jou graag om anders naar je leven te kijken en anders over opruimen na te denken. In kleine of grote stappen? Zeg het maar, alles is maatwerk en we doen het alleen op de manier die bij je past.

Sinds december 2018 ben ik aangesloten bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Ik vind het belangrijk om vak inhoudelijk op de hoogte te blijven en kennis en informatie te delen. Door deel te nemen aan intervisiegroepen, opleidingen en trainingen, die goedgekeurd zijn door de NBPO, is mijn volgende stap Register Professional Organiser worden.
Jouw ideeën over opruimen? Ik hoor er graag over. Bel me maar eens: tel 06 – 30 33 99 02

Chloé van Driel, professional organiser
Creatief, empathisch, integer, praktisch, positief, oplossingsgericht