Webinar – Administratie op orde – Bieb Hoeksche Waard – 15 april 2021 – 19:30 tot 20:30 – Gratis

Webinar – Administratie op orde – Bieb Hoeksche Waard – 15 april 2021 – 19:30 tot 20:30 – Gratis

Het is weer zover, ik ga weer een Webinar geven voor de bieb Hoeksche Waard. In een online zoom meeting vertel ik je hoe je een gestructureerde en nette administratie krijgt én bij kunt houden. Online, dus het maakt niet uit waar je woont, over de hele wereld bereikbaar.

Een ordelijke en overzichtelijke administratie. Wie wil dat nu niet? Zeker geen makkie voor mensen die een klein beetje chaotisch zijn. Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een online webinar “Administratie op orde”. Log in op 15 april om 19.30 uur en geniet voortaan van een strak geregelde en overzichtelijke administratie.

Overzicht

Wie steeds brieven, facturen en documenten kwijt is en continu achter de feiten aanloopt, zou enorm geholpen zijn met een ordelijke administratie. Maar het is lastig om het vervolgens bij te houden. Deze webinar begint aan de basis: stappen waarin je leert structuur aan te brengen, hoe je de administratie inricht maar ook hoe je het overzichtelijk en up-to-date houdt. Met de vele handige tips is je administratie straks netjes op orde en blijft er overzicht in je administratie. En wie wil dat nou niet?

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden. Je ontvangt de link voor deze ZOOM webinar een dag vooraf in je mailbox.