AGENDA

Wil je weten wat ik nog meer doe als ik niet naar mijn klanten ga? Op deze pagina lees je wanneer ik bijvoorbeeld mijn workshops geef; op welke beurs ik sta en wanneer ik een lezing of presentatie geef; naar bijeenkomsten van de NBPO, de branchevereniging waar ik lid van ben, ga.

Interview – radio hengelotv – zaterdag 21 maart 2020 – tijd volgt GEANNULEERD IVM HET CORONAVIRUS

Zaterdag 21 maart 2020, de eerste dag van de lente. Luister dan naar mijn interview op radio hengelotv. Ik vertel over mijn nieuwe workshop “Eindelijk mijn fotoarchief op orde” die ik eind april geef via de volksuniversiteit hengelo. Superleuk dat ik weer mag vertellen over ordenen, opruimen en overzicht creëren.  

Lees meer >

Mamacafé – 18 maart 2020 – van 10.00 tot 11.30 uur – Speciale gast – Bieb Hengelo stad GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS

“Loes adviseert ouders” heeft mij gevraagd om aan te schuiven bij het Mamacafé dat zij regelmatig organiseren. De 18e ben ik de Speciale gast. Ik kom vertellen over mij, mijn bedrijf en het vak Professional Organising. En natuurlijk mag iedereen vragen stellen. Superleuk! Wil je meer weten over Loes, klik hier voor meer informatie.

Lees meer >

Opruimspreekuur – elke 2e donderdag van de maand – 16.00 tot 19.00 uur – Bieb Hengelo stad – zonder afspraak – GRATIS

Heb jij (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig? Sta je voor grote veranderingen in je leven? Heb jij je huishouden door omstandigheden niet meer op orde? Mis je overzicht op het werk? Of vind je het lastig om prioriteiten te stellen? Loop dan binnen tijdens het inloopspreekuur. Ik ben er voor al je vragen […]

Lees meer >

Workshop “Eindelijk mijn fotoarchief op orde” – 23 april 2020 – van 19.00 tot 22.00 uur – ROC van Twente

Herken je dit?  Een schoenendoos vol losse foto’s, oude albums waar vergeelde foto’s uit vallen. En dan die eindeloze foto’s op je telefoon of tablet. Wil je graag een album maken maar begin je er niet aan omdat je niet weet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop. Klik hier […]

Lees meer >

Workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde” – dinsdag 7 april 2020 – van 19.00 tot 22.00 uur – ROC van Twente

Ligt jouw bureau ook helemaal vol met papieren? Regel jij je administratie tijdens het Netflixen? Lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos? Dan is de workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde” perfect voor jou! Tijdens deze workshop leer je welke stappen jij moet zetten om overzicht te krijgen […]

Lees meer >

Workshop “Opgeruimd staat netjes” – 24 maart 2020 – van 19.00 tot 22.00 uur – ROC Twente GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS

Sta je voor een grote of kleine verandering in je leven? Heb je jouw huishouden (door omstandigheden) even niet meer op orde? Heb je behoefte aan meer rust in huis of in je hoofd? Vind je het lastig prioriteiten te stellen? Of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de […]

Lees meer >

De Slinger Hengelo – vrijdag 13 maart 2020 GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS

Dit jaar sta ik op vrijdag 13 maart 2020 als Aanbieder weer op de Slingerbeurs in het ROC gebouw te Hengelo. De Slinger Hengelo zet zich in voor de Hengelose samenleving door bedrijven in contact te brengen met maatschappelijke organisaties. Vragers en Aanbieders komen bij elkaar om een supermatch te maken. Wat de één biedt, is […]

Lees meer >