Waar ben ik

AGENDA

Wil je weten wat ik nog meer doe als ik niet naar mijn klanten ga? Op deze pagina lees je wanneer ik bijvoorbeeld mijn workshops geef; op welke beurs ik sta en wanneer ik een lezing of presentatie geef; naar bijeenkomsten van de NBPO, de branchevereniging waar ik lid van ben, ga.

Te gast bij radio 1Twente Hengelo – zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 12.00 uur

Zaterdag 18 maart ben ik er weer! 1Twente Hengelo Ā  Bij de mannen van Goedemorgen Hengelo, het live radioprogramma šŸ“ waarin interessante gasten aan het woord komen over actuele onderwerpen uit de Hengelose en Twentse samenleving. Lokale evenementen, kunst, cultuur en het Hengelose verenigingsleven. Ā  En ik kom niet alleen. Natasja Kroese van @boomafscheidzorg komt ook.

Lees verder Ā»

Luister naar ChloĆ© in de postcast ‘Hannelore in je oren’

Wist jij dat er drie verschillende types rommelkonten zijn? Ja, ik herken mijzelf zeker hierin, want ook bij mij thuis is het soms Ć©Ć©n grote chaos, met propvolle kasten en talloze rommelhoekjes… Met CloĆ© van Driel van ChloĆ© Happy in Organising ga ik in deze aflevering dieper in op de psychologie van het opruimen of

Lees verder Ā»

AGENDA

Wil je weten wat ik nog meer doe als ik niet naar mijn klanten ga? Op deze pagina lees je wanneer ik bijvoorbeeld mijn workshops geef; op welke beurs ik sta en wanneer ik een lezing of presentatie geef; naar bijeenkomsten van de NBPO, de branchevereniging waar ik lid van ben, ga.

Te gast bij radio 1Twente Hengelo – zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 12.00 uur

Zaterdag 18 maart ben ik er weer! 1Twente Hengelo Ā  Bij de mannen van Goedemorgen Hengelo, het live radioprogramma šŸ“ waarin interessante gasten aan het woord komen over actuele onderwerpen uit de Hengelose en Twentse samenleving. Lokale evenementen, kunst, cultuur en het Hengelose verenigingsleven. Ā  En ik kom niet alleen. Natasja Kroese van @boomafscheidzorg komt ook.

Lees verder Ā»

Luister naar ChloĆ© in de postcast ‘Hannelore in je oren’

Wist jij dat er drie verschillende types rommelkonten zijn? Ja, ik herken mijzelf zeker hierin, want ook bij mij thuis is het soms Ć©Ć©n grote chaos, met propvolle kasten en talloze rommelhoekjes… Met CloĆ© van Driel van ChloĆ© Happy in Organising ga ik in deze aflevering dieper in op de psychologie van het opruimen of

Lees verder Ā»