AGENDA

Wil je weten wat ik nog meer doe als ik niet naar mijn klanten ga? Op deze pagina lees je wanneer ik bijvoorbeeld mijn workshops geef; op welke beurs ik sta en wanneer ik een lezing of presentatie geef; naar bijeenkomsten van de NBPO, de branchevereniging waar ik lid van ben, ga.

Webinar Thuiswerken; Wat kan een Professional Organiser voor je betekenen? – donderdag 3 december – 16.00 uur

Op donderdag 3 december om 16.00 uur geef ik samen met mijn collega professional organisers Jikke Hoogveld en Sanne van Schaik namens de NBPO een Webinar over thuiswerken, wat een Professional Organiser voor zowel de werkgever als werknemer kan betekenen en natuurlijk geven we praktische thuiswerktips die je direct kunt toepassen. Mooi webinar om je […]

Lees meer >

Mamacafé – 18 november 2020 – van 10.00 tot 11.30 uur – Speciale gast – NU ONLINE ivm corona

“Loes adviseert ouders” heeft mij gevraagd om aan te schuiven bij het Mamacafé dat zij regelmatig organiseren. De 18e ben ik de Speciale gast. Ik kom vertellen over mij, mijn bedrijf en het vak Professional Organising. En natuurlijk mag iedereen vragen stellen. Superleuk! Wil je meer weten over Loes, klik hier voor meer informatie.

Lees meer >

Opruimspreekuur – elke 2e donderdag vd maand – 16.00 tot 19.00 uur – Bieb Hengelo – GRATIS – IVM CORONA TOT 2021 ONLINE

IVM CORONA TOT 2021 ONLINE – Bel, whatsapp of mail me met je vraag en ik neem contact met je op! Heb jij (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig? Sta je voor grote veranderingen in je leven? Heb jij je huishouden door omstandigheden niet meer op orde? Mis je overzicht op het werk? Of […]

Lees meer >

Lezing “Erfgoed opruimen, hoe doe je dat?” – donderdag 19 november – bieb Hengelo – gratis – GEANNULEERD ivm CORONA

“Erfgoed opruimen, hoe doe je dat?”   Op donderdag 19 november 2020 geef ik een lezing geven over “Erfgoed opruimen, hoe doe je dat?” Waar moet je allemaal aan denken. Praktische tips en voorbeelden komen aan de orde. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het overlijden van een dierbare. Een emotionele […]

Lees meer >

Interview – radio hengelotv – zaterdag 21 maart 2020 – tijd volgt GEANNULEERD IVM HET CORONAVIRUS

Zaterdag 21 maart 2020, de eerste dag van de lente. Luister dan naar mijn interview op radio hengelotv. Ik vertel over mijn nieuwe workshop “Eindelijk mijn fotoarchief op orde” die ik eind april geef via de volksuniversiteit hengelo. Superleuk dat ik weer mag vertellen over ordenen, opruimen en overzicht creëren.  

Lees meer >

Workshop “Eindelijk mijn fotoarchief op orde” – 5 november 2020 – van 19.00 tot 22.00 uur – ROC van Twente

Herken je dit?  Een schoenendoos vol losse foto’s, oude albums waar vergeelde foto’s uit vallen. En dan die eindeloze foto’s op je telefoon of tablet. Wil je graag een album maken maar begin je er niet aan omdat je niet weet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop. Klik hier […]

Lees meer >

Workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde” – dinsdag 7 april 2020 – van 19.00 tot 22.00 uur – ROC van Twente

Ligt jouw bureau ook helemaal vol met papieren? Regel jij je administratie tijdens het Netflixen? Lukt het je maar niet om orde te scheppen in de chaos? Dan is de workshop “Voor altijd je (digitale) thuisadministratie op orde” perfect voor jou! Tijdens deze workshop leer je welke stappen jij moet zetten om overzicht te krijgen […]

Lees meer >