Professional Organizer voor particulieren en bedrijven

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Heb jij het gevoel dat je continu achter de feiten aanloopt?
Dat je geleefd wordt door alle spullen in je huis die eigenlijk opgeruimd moeten worden, of door de stapel rekeningen die groter en groter wordt? Of dat je op het werk van afspraak naar afspraak loopt, zonder echt productief te zijn? Als jij jezelf hierin herkent, ben je bij ChloeĢ Happy in Organising aan het goede adres. Als Professional Organizer help ik jou met het structureren van jouw huishouden of werkplek.

Wat is Professional Organizing?
Bekijk de videoā€™s, hoe ik je kan helpen

Particulieren

Bedrijven

Wie ben ik?Geen geboren en getogen, maar wel een trotse Twentenaar. Een dierenliefhebber en een gezelligheidsdier. Dat ben ik, ChloĆ© van Driel (1973). Waar de Ć©Ć©n aan motoren sleutelt en de ander poppen verzamelt is mijn passie opruimen. Het is iets waar ik zĆ³ gelukkig van word, dat ik er mijn werk van heb gemaakt: ChloĆ© Happy in Organising.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.happyinorganising.nl/wie-ben-ik/” ]

Wat doet een personal organiser?Als Personal Organiser help en begeleid ik jou naar het moment waarop jij zelf de structuur kunt bewaren. In huis, in je administratie (als budgetcoach), voor een verhuizing of in je hele leven. Dat doe ik door samen keuzes te maken, documenten te ordenen en herinneringen een plek te geven. Zo ontstaat er letterlijk en figuurlijk ruimte en vooral: rust.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.happyinorganising.nl/bij-je-thuis/” text=”Ontdek wat ik voor jou kan doen” ]

Voor wie werk ik?Verzamelaars (hoarders), mensen met een burn-out, ouderen, mensen die gaan verhuizen of mensen met een psychische belemmering als ADHD. Mijn klantenkring is divers en ook jij bent van harte welkom. Daarbij maakt het niet uit hoe groot of klein jouw hulpvraag is. Samen zorgen we voor blijvende veranderingen.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.happyinorganising.nl/op-het-werk/” text=”Gaan wij samen aan de slag?” ]

Praktische tips


Professional Organiser voor particulieren en bedrijven

Heb jij het gevoel dat je continu achter de feiten aanloopt? Dat je geleefd wordt door alle spullen in je huis die eigenlijk opgeruimd moeten worden, of door de stapel rekeningen die groter en groter wordt? Of dat je op het werk van afspraak naar afspraak loopt, zonder echt productief te zijn? Als jij jezelf hierin herkent, ben je bij ChloƩ Happy in Organising aan het goede adres. Als Personal Organiser help ik jou met het structureren van jouw huishouden of werkplek.

ChloƩ van Driel

Personal Organiser


Creatief, empathisch, integer, oplossingsgericht, positief en praktisch.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Download ChloĆ©ā€™s folder

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Download ChloĆ©ā€™s folder