Wat anderen zeggen over Chloé

Met haar enorme hoeveelheid ervaring is Chloé voor mij en mijn bedrijf een zeer belangrijk klankbord geworden!
Via de Ledenservice van Carintreggeland ben ik bij haar terecht gekomen en ik kan het iedere (beginnend) ondernemer aanraden.
Erik Lozeman, eigenaar De computerman Twente.

Niets gaat zonder overleg en Chloé is geduldig en rustig, precies wat Tim nodig heeft”
In drie sessies ruimen Tim en Chloé samen de hele studio op. Die hebben ze ingedeeld in verschillende zones en per sessie organiseren ze 1 zone. Tim blijkt makkelijk dingen weg te kunnen gooien en Chloé slaagt erin een manier van organiseren te vinden die voor Tim werkt. Ze plakken bijvoorbeeld labels op bakken, zodat Tim weet wat hij waar kan vinden en waar hij het kan opbergen. Chloé geeft veel tips om het na het opruimen netjes te houden. Tim zegt dat voor hem een grote eye-opener is: “Als je een klusje hebt dat minder dan 5 minuten duurt, doe het dan meteen.” Tim vertelt me verder dat Chloé telkens de beste manier zoekt, hoe het voor hém werkt. Niets gaat zonder overleg en Chloé is geduldig en rustig, precies wat Tim nodig heeft.
Jongeman van 23, Sydroom van Asperge (ASS)

“Chloé is in staat om in korte tijd duidelijk te maken wat belangrijk is als je ouderen begeleid bij het opruimen van hun huis”
Ze is niet alleen deskundig maar ook zeer betrokken.
Caroline Coumans, oprichter Buuf van Brokant

“De Zachte Krachten Zullen Overwinnen”
Als ik aan Chloé denk komt er altijd een dichtregel bij me boven drijven:
“De Zachte Krachten Zullen Overwinnen”
Zij dwingt niet,
zij dringt niet aan
en toch
slaat haar begeleiding aan.
Man 60+ alleenstaand

Chloé gaf me het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben”
Opruimen is een psychologisch proces, dat heb ik ontdekt tijdens de opruimsessies met Chloé. Het heeft me veel gebracht. Ik voel me minder schuldig en heb ontdekt dat ik wel kan opruimen. De klik tussen Chloé en mij vond ik erg belangrijk. Chloé gaf mij de ruimte en ging respectvol met mij en mijn spullen om. Ze oordeelde niet en keek naar wat bij mij hoort en bij mij past. Chloé gaf me het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben. Mijn doel heb ik niet bereikt maar de principes ken ik nu wel. Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ben gemotiveerd om zelf verder te gaan. Wetende dat ik Chloé altijd kan bereiken voor als het eventjes niet lukt.
Vrouw 60+ en getrouwd

“Chloé is zeer vakkundig en luistert goed naar wat ik nodig heb”
Chloé is zeer vakkundig en luistert goed naar wat ik nodig heb. Ze is goed bereikbaar als je iets niet weet, en heeft geholpen overzicht en structuur te creëren in mijn huis. Daarnaast was het ook gezellig.
Man 40+ alleenwonend, Syndroom van Asperge (ASS)

“Chloé is geduldig maar vooral eerlijk. Vooral als je het misschien niet zo graag wilt horen maar eigenlijk wel erg nodig hebt”
Chloé is een lieve, zachtaardige vrouw waarvan je bij de eerste ontmoeting al voelt dat ze het allerbeste met je voor heeft. Ze is geduldig maar vooral eerlijk. Vooral als je het misschien niet zo graag wilt horen maar eigenlijk wel erg nodig hebt. Zo heeft ze mijn vriend en mij geholpen om onze administratie en financiële situatie weer op de rails te krijgen. Door samenloop van omstandigheden waren er schulden (en nieuwe schulden om de oude te betalen..) ontstaan. Dit had een grote impact en we zagen door de bomen het bos niet meer. Chloé heeft ons geholpen orde te scheppen in de chaos. Ze denkt in oplossingen en heeft ons daardoor geholpen om vooruit te kijken en te plannen, zodat we niet nog verder in de problemen zouden raken. Inmiddels ligt deze situatie gelukkig achter ons. Veel van Chloé’s adviezen pas ik in andere situaties nog vaak toe.
Vrouw van 32 jaar samenwonend

“Toch heb ik Chloé’s adviezen uiteindelijk opgevolgd. En wat denk je? Ze had helemaal gelijk! Ook het veranderen van kleine dingen kan enorm opruimen”!
Ik was helemaal gefocust op de zolder. Die moest zo leeg mogelijk! Maar ik kwam er niet echt verder mee. Daarom heb ik Chloé’s hulp ingeroepen. Om te beginnen maakte ze me duidelijk dat een zolder er is om bepaalde dingen juist wel te bewaren. Bijvoorbeeld spullen die ik in mijn kleedkamer had liggen. En die daar ook helemaal niet hoorden. En een rommelige indruk gaven. Ook vond ze dat ik mijn (o zo handige!) droogmolen zou moeten wegdoen. Oeps! Mijn fijne droogmolen? Die stond me toch helemaal niet in de weg op zolder? Toch heb ik Chloé’s adviezen uiteindelijk opgevolgd. En wat denk je? Ze had helemaal gelijk! Ook het veranderen van kleine dingen kan enorm opruimen! Ik probeer nu zelf ook anders te kijken. Klein te beginnen. Om zo uiteindelijk een heerlijk opgeruimd huis te krijgen. Op een manier die voor mij haalbaar is.
Vrouw van 63 jaar alleenstaand

“Chloé kwam bij mij thuis en wat ik heel erg fijn vond is dat ze niet oordeelde over alle spullen in mijn huis”
Chloé kwam bij mij thuis en wat ik heel erg fijn vond is dat ze niet oordeelde over alle spullen in mijn huis. Tijdens het opruimen zet Chloé haar schouders eronder en gaat ze ervoor. Zij waarborgde de tijd heel goed en laste af en toe een pauze in, in verband met mijn bekken instabiliteit. Ik vond het fijn dat ze naar mijn wensen heeft geluisterd zodat de kleding die ik weg deed bij de juiste instelling terecht kwam. Mijn kast is weer overzichtelijk en ik kan pakken wat ik nodig heb zonder te zoeken. De tips en adviezen die ik van haar heb gekregen kan ik nu zelf toepassen om mijn spullen op orde te houden.
Vrouw van 44 jaar getrouwd en 2 kinderen

“Chloé heeft mij geholpen met het maken van ‘stapeltjes'”
Na het overlijden van mijn moeder, was aan mij de taak om het huis leeg te maken. Het is emotionele periode waarin veel geregeld moet worden. Daarom heb ik de hulp van Chloé gevraagd. Aan veel spullen die je in je handen krijgt zit een herinnering of een emotionele waarde. Chloé heeft mij geholpen met het maken van ‘stapeltjes’. Wat kan echt weg, wat kan naar bijvoorbeeld de kringloopwinkel en wat moet er echt bewaard blijven. Door haar geduld en sympathie werd zo het opruimen een stuk gemakkelijker.
Vrouw van 47 jaar samenwonend

“Mijn wensen hebben we vooraf goed besproken en vervolgens hebben we een plan op maat gemaakt”
Happy, ben ik en word ik elke keer weer met de hulp van Chloé. Het opruimen en ordenen van de schuur efficiënt indelen van mijn spullen in diverse kasten in kleed- en slaapkamer is aangepakt. Mijn wensen hebben we vooraf goed besproken en vervolgens hebben we een plan op maat gemaakt. Daarna zijn we samen aan de slag gegaan. Weg met de chaos. Weggooien is nooit zo prettig geweest! Het resultaat mag er zijn! Geen troep meer, alles is weer schoon en fris en geen gezoek meer naar mijn spullen, alles direct bij de hand. Een heerlijk gevoel!
Vrouw van 48 jaar alleenstaand