Mis je overzicht? Zoek je veel te lang naar de juiste documenten? Word je continue afgeleid door inkomende mail en loop je de hele dag achter de feiten aan? Of vind je het lastig om prioriteiten te stellen? Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven help ik graag bij het (re)organiseren van het werk en/of werkplekken. Net als dat het thuis soms even niet lukt om alles op orde te houden, kan dit ook op het werk lastig zijn. Herken jij je hierin?

Van advies tot persoonlijke begeleiding en samen aan de slag, help of ondersteun ik als Professional Organiser bij:

(Thuis)Werkplek Organisator:

  • het opzetten en inrichten van je (thuis)werkplek
  • Het (re-) organiseren en ordenen van je (thuis)werkplek

Digitaal vitaal:

  • Overzichtelijke mailbox
  • Overzichtelijke mappenstructuur
  • Optimaliseren van werkstromen en/of bedrijfsprocessen

Tijd en planning:

  • Hoe ga ik om met mijn tijd
  • Agendabeheer

Voordelen: meer overzicht, meer productiviteit, meer plezier in je werk, meer rust en minder stress.

!Uitval door ziekte kan zelfs voorkomen worden! Belangrijk, want net als jij heeft ook jouw werkgever er belang bij dat het goed met je gaat. En de kosten van een zieke- of re-integrerende medewerker zijn vele malen hoger dan een investering in een Professional  Organiser. In een aantal sessies help ik je om meer overzicht te krijgen op je werk. We kijken hoe jij je werk organiseert en hoe je werkt. Jouw specifieke vragen nemen we mee in het proces. Samen kijken we wat bij jou past en welke methode voor jou werkt om effectiever en efficiënter te werken.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen maak ik altijd een offerte op maat.

Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om jou beter te leren kennen. Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen of heb je vragen? Laat het me weten!

Neem contact met mij op