Voor wie werkt een Personal Organiser?

Het beroep Personal Organiser is vrij nieuw. Niet gek dus dat ik regelmatig de vraag krijg: “Wat doe je precies en kan ik jou ook inhuren?” Simpel gezegd adviseer en/of coach ik bij het organiseren van je werk, de werkplek, ruimten, spullen, tijd en/of papieren. Dit betekent dat ik de ene dag help bij het opruimen van de kledingkast en dat ik de andere dag een problematische verzamelaar (hoarder) ondersteun bij zijn verzameldrift.

De klanten van Chloé Happy in Organising

Mijn klantenkring is divers. Ik werk met mensen die gaan verhuizen, scheiden of te maken krijgen met ziekte of een overlijden. Mensen die verzamelen (Hoarding), mensen met een burn-out, kwetsbare ouderen, mensen met financiële chaos en mensen met een onzichtbare ziekte, zoals depressie, AD(H)D of Autisme. Vaak gaat het om mensen die (tijdelijk) in een lastige situatie zitten. Voor hen is het erg fijn dat er iemand is die ze helpt om de regie over hun leven terug te krijgen.

Personal Organiser op het werk

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven help ik ook graag bij het organiseren van het werk en/of werkplekken. Net als dat het thuis soms even niet lukt om alles op orde te houden, kan dit ook op het werk lastig zijn. Herken jij je hierin?

Ik help je met:

  • Het (re-) organiseren en ordenen van je werkplek
  • Het beheren van je tijd (agenda)
  • Het effectief en efficiënt inrichten van jouw werkprocessen; bijvoorbeeld mail en mappenstructuur

De voordelen: een hogere productiviteit, meer overzicht, een hogere kwaliteit én meer werkplezier. Belangrijk, want net als jij heeft ook jouw werkgever er belang bij dat het goed met je gaat. En de kosten van een zieke en re-integrerende medewerker zijn vele malen hoger dan een investering in een Personal Organiser.

Personal Organiser en de PGB

Mijn diensten als Personal Organiser kunnen ook vanuit de PGB worden afgenomen. Afhankelijk van jouw hulpvraag maken we een plan op maat.

Chloé Happy in Organising inhuren

Met mijn praktische ondersteuning en tips gaan we samen aan de slag om jouw leven – privé of zakelijk – meer structuur te geven. Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om jou beter te leren kennen. Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen of heb je vragen? Laat het me weten!

Neem contact met mij op