Hoeveel dekbedovertreksets heb ik eigenlijk nodig?

Hoeveel dekbedovertreksets heb ik eigenlijk nodig?

Laatst vroeg een klant mij hoeveel dekbedovertreksets ze nou moest hebben. Wat is normaal? En hoeveel heb jij er dan? Nou wat normaal is kan ik je niet zeggen. Want wat voor de een normaal is, is voor een anders weer abnormaal. We zijn tenslotte allemaal anders. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jij blij wordt van de dekbedden die je hebt. En dat ze jou het gemak bieden dat jij nodig hebt.

Hoeveel ik er zelf heb is eigenlijk helemaal niet zo interessant. Maar nu we het er toch over hebben wil ik dat best met jullie delen. Het maakt mij ook weer bewust over de spullen die ik zelf heb. Even nadenken hoor. Ik heb 5 dekbedovertreksets en ik gebruik er 4. Ik ben een onlangs verhuisd en de slaapkamer heeft andere kleuren en een nieuwe stijl. Dus heb ik er twee gekocht die bij de nieuwe stijl passen.

Minimalisme
Nu vraag ik me zelf af hoeveel sets een echte “minimalist” er dan zou hebben? Ik denk dan één set. Maar aan de andere kant denk ik dat dat helemaal niet handig is. En vooral niet gemakkelijk is. Ik zal het eens navragen.

Mijn advies: 3
– Een op bed
– Een in de was
– Een in de kast