Hoe onze werkplek verandert door de ontwikkeling van technologie

Hoe onze werkplek verandert door de ontwikkeling van technologie

Deze leuke onderstaande video geeft goed weer hoe onze werkplek, afgelopen decennia, is veranderd door de komst van technologie. Maar kunnen wij net zo snel mee veranderen als de technologie.

Tegenwoordig ziet ons bureau er dan wel leeg en opgeruimd uit, tenzij je een geboren chaoot bent. Hoewel, dat is natuurlijk geen excuus. Zelfs de geboren chaoten kunnen met wat handige tips en tools van mij, een geordende werkplek creëren. Maar is ons hoofd net zo opgeruimd als onze werkplek? Is de zichtbare chaos omgezet naar onzichtbare maar wel degelijk voelbare chaos?

Voor mij maakt het niet uit of je een chaoot bent, of juist perfectionistisch en vast loopt omdat je bepaalde overtuigingen niet los kunt laten. Misschien zit je tegen een burn-out aan, ben je net terug op de werkvloer om te re-integreren of heb je privé veel onrust waardoor je je ook op je werk niet volledig kunt concentreren. Ik kijk naar jou, jouw situatie en wat voor jou werkt. Zodat jij meer orde en overzicht krijgt en daardoor efficiënter en prettiger kunt werken. Daar heb niet alleen jij maar ook jouw werkgever profijt van.