Chloé in de Media

Kijk naar Chloé op YouTube

Luister naar Chloé

Beluister hier een fragment

Nieuwsgierig naar meer?

Ben je "nog geen" lid van Podimo, ga dan meteen naar de hele aflevering.

Hannelore en Chloé

Hannelore heeft Chloé uitgenodigd voor een tweetal postcastaflevering over opruimen. Chloé deelt een aantal geheimen rondom dit altijd terugkerende onderwerp.

Over de podcast afleveringen Rommelkonten

Wist jij dat er drie verschillende types rommelkonten zijn? Ja, ik herken mijzelf zeker hierin, want ook bij mij thuis is het soms één grote chaos, met propvolle kasten en talloze rommelhoekjes… Met Chloé van Driel van Chloé Happy in Organising ga ik in deze aflevering dieper in op de psychologie van het opruimen of (beter gezegd) de psychologie van de rommel! Een inhoudelijk gesprek over het hoe en waarom van opruimen, vol met nieuwe eye-openers! Je hoort hier éen  fragment, de héle aflevering vind je op het nieuwe podcast-platform Podimo.

Ilona en Chloé

Ilona heeft Chloé uitgenodigd voor een postcastaflevering over ondernemen. Chloé verteld over haar ervaringen en samenwerkingen met collega's uit haar branche.

Over de podcast aflevering 'samen'ondernemen

Ondernemen lijkt soms alsof iedereen op zijn eigen eilandje het wiel aan het uitvinden is, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Ik sprak erover met Chloe van Driel van Happy in Organising die samen met Mieke van Driel en Gerda Vink het ‘Zo verhuis je slim’ verhuiswerkboek maakte. 

Ga meteen naar de aflevering op Spotify