"Mijn wensen hebben we vooraf goed besproken
en vervolgens hebben we een plan op maat gemaakt"

Wil jij ook meer orde en structuur; ruimte in je huis, rust in je hoofd en minder stress?
Heb jij (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig? Sta je voor grote veranderingen in je leven? Heb jij je huishouden door omstandigheden niet meer op orde en mis je overzicht?
Als Professional Organiser help ik jou met: Het opruimen en (re)organiseren van je huis en je huishouden. Met praktische en eenvoudige methodes zorg ik er samen met jou voor dat jij de regie over jouw leven terug krijgt. De voordelen die dit oplevert zijn belangrijk voor jouw fysieke en vooral mentale gezondheid. Het zorgt voor:

  • orde en overzicht
  • ruimte in je huis en rust in je hoofd
  • meer tijd en energie voor de leuke dingen in het leven

1 op 1 online opruimadvies
Wil je graag zelf aan de slag? Maar lukt het je niet alleen? En ben je (nog) niet toe aan een Professional Organiser in huis? Dan kun je ook 1 op 1 online opruimadvies krijgen. Speciaal op jouw situatie van toepassing. Ik maak gebruik van Zoom en Teams maar in overleg is het ook mogelijk om andere video bel systemen te gebruiken.

Opruimsessies bij jou thuis
Wil je samen met mij aan de slag en nergens aan vast zitten? Dan kun je het beste losse opruimsessies plannen. Jij houd de regie. We plannen een vrijblijvende kennismaking en als het klikt, plannen we onze eerste opruimsessie van 3 uur bij jou thuis. Inclusief reiskosten en tijd van 30 minuten enkele reis en klein organise materiaal. In overleg is veel mogelijk, als het voor jou maar uitvoerbaar is.

Strippenkaart
Wil je na een aantal opruimsessies samen met mij, graag zelf verder. Maar wil je nog wel een blijvend steuntje in de rug. Dan is een strippenkaart misschien iets voor jou. Een soort van onderhoud zeg maar.

Vragen? Neem gerust contact met me op