"Mijn wensen hebben we vooraf goed besproken
en vervolgens hebben we een plan op maat gemaakt"

Wil jij ook meer orde en structuur; ruimte in je huis, rust in je hoofd en minder stress?
Heb jij (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig? Sta je voor grote veranderingen in je leven? Is het thuis door omstandigheden niet meer op orde? Mis je overzicht en vind je het lastig prioriteiten te stellen?
Als Professional Organiser help ik jou met:

  • Het opruimen en (re)organiseren van je huis
  • Het opruimen en (re)organiseren bij een overlijden, scheiding of verhuizing
  • Ordenen van je (digitale) administratie

Met praktische en eenvoudige methodes zorg ik er samen met jou voor dat jij de regie over jouw leven terug krijgt. De voordelen die dit oplevert zijn belangrijk voor jouw fysieke en vooral mentale gezondheid. Het zorgt voor:

  • Orde en overzicht
  • Ruimte in je huis en rust in je hoofd
  • Meer tijd en energie voor de leuke dingen in het leven

Om een goed beeld te krijgen van de situatie, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer één uur. Tijdens dit gesprek bij jou thuis, kijken we samen naar wat jou het meest belemmert in het dagelijks leven en wat ik voor jou kan betekenen, om meer orde en structuur aan te brengen in je huis en leven. En als het klikt, plannen we onze eerste opruimsessie bij jou thuis. Inclusief reiskosten en tijd van 30 minuten enkele reis en klein organise materiaal.

1 op 1 online opruimadvies
Wil je graag zelf aan de slag? Maar lukt het je niet alleen? Heb je een steuntje in de rug nodig maar ben je (nog) niet toe aan een Professional Organiser in huis? Dan kun je ook 1 op 1 online opruimadvies krijgen. Speciaal op jouw situatie van toepassing.

Opruimsessies bij jou thuis
Wil je samen met mij aan de slag en nergens aan vast zitten? Dan kun je het beste losse opruimsessies plannen. Jij houd de regie. We plannen een vrijblijvende kennismaking en als het klikt, plannen we onze eerste opruimsessie van 3 uur bij jou thuis. Inclusief klein organise materiaal, reiskosten en tijd van 30 minuten enkele reis. We doen alles ik overleg en er is veel mogelijk, als het voor jou maar uitvoerbaar is.

Service abonnement?
Wil je meer weten over de voordelen van een service abonnement? Stuur een bericht via de button hieronder, of bel - app me gerust. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Ik ben benieuwd naar het service abonnement